onsdag den 14. marts 2012

Anmeldelseskavalkade #7 -Oysters and Grill


Ja, der kommer altså ikke nogen billeder med i denne omgang, for jeg havde travlt med at spise mad, og min mobil lå også ude i bilen.
Men: I går havde Søde-mand inviteret mig ud at spise. Ja, han er da egentlig ret sød. 
Billede er "lånt" af Politiken; http://ibyen.dk/restauranter/kokkehuer-mellem/ECE1310561/cofoco-drengene-rammer-igen-plet-med-skaldyrskoncept/

Vi bestilte soft shell crabs, blæksprutter, jomfruhummer og knivmuslinger sammen med grøntsagscrudité til forret.
Krabben var dybstegt og dejlig. Cruditeen var rimelig groft udskåret, men det er vel okay. Og en ordentlig klat dildmayo.
Sprutterne, hummerne og knivene var stegt sammen ”a la plancha” og væltet ned i en skål. Umiddelbart havde de bitte små knivmuslinger fået en snas for meget, og alle tre sager var blevet væltet rundt på noget varmt, der havde været varmt i noget tid. Og derfor med en fin hinde af olie med små flager af sod i. Ikke umiddelbart lækkert, men det var okay. Vi var glade og søde ved hinanden og jeg havde fødselsdag.
Til hovedret spiste vi bars og entrecote med pommes allumettes og en snas salat til.
Fritterne var 0.5x0.5 cm og rimelig mørke. Men gode. Mayoen vi fik til var ikke rigtig fantastisk. Konsistensen var mere a la krydderfedt.
Bars var dejlig. Kødet flagede fint og der var masser af dild og citron til. Oksen var også dejlig. Der var noget kryddersmør til, som godt nok var grønt, men ikke rigtig smagte af krydderurt. Tror også de har blendet det til ukendelighed eller har brugt frossent, for det var bitte bitte små stykker. Salaten der var til var lidt bitre urter med dijon-vinagrette, og den var lækker, men der var desværre lidt for meget af den. 
Hovedrettens delelementer var overordnet set dejlige, men eftersom alle delelementer var rimelig fede var der ligesom ikke noget til at friske op. Det tænker man ellers at skaldyr og sårn er.
Vi fik rødvin, lemonade og rababersaft, og alle delene var gode. Rababeren dog ret sød.
Konklusion: Godt koncept med gode skaldyr og gode bøffer. Lidt forstyrrende at der var sodet forret, og de burde overveje mængden af fedt. Men kan anbefales. Måske skal man bare tage et ordentligt glas hvidvin til forretten og nyde livet lidt mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar